תפריט

רכיבים

+

הכנת המנה:

  • לחם יבש מאיכות טובה 400.0 גרם
  • עגבניות בשלות מאוד 500.0 גרם
  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 500.0 גרם
  • שום 10.0 גרם
  • בצל 20.0 גרם
  • פלפל אדום 40.0 גרם
  • חומץ שרי (חרז) או חומץ בן יין אדום 120.0 גרם
  • מלח 20.0 גרם
  • שמן זית 120.0 גרם

...

הוראות הכנה

  1. הכנת המנה:

    • קולים את הפלפל ומקלפים
    • מערבבים את הלחם היבש (עדיף לחם כפרי) עם עגבניות בשלות מאוד ופולפה
    • מוסיפים שום, בצל ופלפל
    • ממתינים עד שנוזלי העגבניה נספגים בלחם. מערבלים ובמיקסר מוסיפים חומץ, מלח ושמן זית
    • מעבירים דרך מסננת. המחית צריכה להיות סמיכה
    • המרק הוא בסיס למנות רבות וניתן להגיש אותו כמות שהוא
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט