תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפה במי מלח למשך 30 דקות או בקומבי סטימר במצב אדים 130 מעלות 25 דקות ומצננים.
    2. פורסים את תפוחי האדמה עם קליפתם לפרוסות בעובי 5 מ"מ.
    3. מערבים את כל המרכיבים ומתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את רוטב הקיסר של “הלמנ‘ס” ומערבבים בעדינות לכיסוי מלא של הסלט.
    4. מגישים עם ביצה חצויה מעל.
    • מומלץ לבשל את הביצים 9 דקות בדיוק ואז לקרר במי קרח לקבלת חלמון רך ויפה.
    • ניתן להחליף את נתחי הטונה בנתחי סלמון מאודה או צלוי ללא עור מפורר בידייים או כל דג אחר.

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט