תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מתבלים את חזה העוף במלח, פלפל, שום, תימין וגרידת לימון.
    2. צולים על פלנצ'ה או גריל (רצוי לסיים את הצלייה בתנור בחום נמוך לקבלת חזה עוף עסיסי יותר). פורסים את חזה העוף לפרוסות עבות יחסית.
    3. חוצים את לבבות הקיסר לאורך, שוטפים ומייבשים וחותכים חיתוך גס.
    4. מערבבים את החסה בתוספת בצל סגול, צלפים וקרוטונים. מתבלים ברוטב קיסר ומערבבים עד לכיסוי מלא. מצלחתים ומפזרים את נתחי העוף הצלוי מעל כל מנה.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט