תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת המנה:

  • פרחי כרובית 200.0 גרם
  • עגבניות שרי 100.0 גרם
  • חסה סלנובה 60.0 גרם
  • עלי בייבי תרד 20.0 גרם
  • עלי בזיליקום טרי 5.0 יח'
  • בצל סגול פרוס 40.0 גרם
  • אגוזי לוז קלויים 40.0 גרם
  • רוטב חרדל ודבש הלמנ'ס מיכל (גלון) 5.1 ק"ג 40.0 גרם
  • טחינה גולמית 20.0 גרם
  • שמן זית 30.0 מ"ל

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת המנה:

    .1 מבשלים את פרחי הכרובית במי מלח למשך 10 דקות ומצננים.
    .2 מתבלים את פרחי הכרובית במלח, פלפל ושמן זית וצולים בתנור חם עם עגבניות השרי למשך 10 דקות נוספות לקבלת צבע זהוב ופריכות. שומרים בצד עד להרכבת הסלט.
    .3 בקערה נפרדת מערבבים את החסה, עלי התרד, הבזיליקום והבצל עם רוטב חרדל ודבש "הלמנ'ס".
    .4 מרכיבים את הסלט בצלחת הגשה ומפזרים מעל את פרחי הכרובית ועגבניות השרי.
    .5 מזלפים מעל טחינה גולמית, מקשטים באגוזי לוז קלויים ושבורים ומגישים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט