תפריט

רכיבים

+

הוראות הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. הוראות הכנה:

    1. מטפלים בירקות – את הקולורבי , בייבי תפו"א והסלק צולים וחותכים לחתיכות קטנות ואת השעועית הירוקה חולטים במים.
    2. את הביצה מבשלים בדיוק 9 דקות כדי שתצא חצי רכה.
    3. פורסים דק את הטונה המעושנת.
    4. מסדרים בתחתית הצלחת מעט עלי סלנובה, מערבבים עם רוטב לימון שמן זית לסלט ובניהם את כל מרכיבי המנה..5 יוצקים רוטב איולי שום ”הלמנ‘ס“ על הכל ומעטרים בעלי שמיר.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט