תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. לאחר פריסת הכרוב, משרים אותו במים קרים למשך 15 דקות ומסננים כדי שלא יעביר צבע לכל הסלט.
    2. בקערה מערבבים את הכרוב הלבן, הכרוב הסגול והסלרי ומתבלים במעט סוכר ומלח. ממתינים מספר דקות לריכוך והפרשת נוזלים.
    3. שופכים את הנוזלים שהופרשו ומוסיפים צ'ילי טרי פרוס, קשיו קלוי ואת העוף המפורק.
    4. מערבבים בתוספת רוטב קיסר “הלמנ‘ס” ומגישים.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט