תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה

    .1 בקערה גדולה מערבבים את סוגי החסות, הארוגולה, עגבניות השרי, הבצל, המלפפון וגרגירי החומוס.
    .2 מסדרים בצלחת הגשה שטוחה את מרכיבי המנה.
    .3 פורסים את הביצה הקשה לחצי ומניחים על הירקות.
    .4 מזלפים רוטב ויניגרט טבעוני "הלמנ'ס" מעל המנה ומגישים.
    ניתן לגוון את מרכיבי הסלט עם סוגי החלבון: טופו מטובל וצלוי, חזה עוף צלוח או טונה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט