תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת המנה:

  • אטריות אורז או שעועית מבושלות 100.0 גרם
  • פילה סלמון מאודה 120.0 גרם
  • בצל ירוק 40.0 גרם
  • מלפפון פרוס דק ללא הליבה 100.0 גרם
  • גבעולי סלרי 2.0 יח'
  • עלי נענע 5.0 עלים
  • עלי כוסברה 20.0 גרם
  • צ'ילי אדום 1.0 יחידות

Step 3

  • פולי סויה אדממה מקולפים
  • צנונית חתוכה ג'וליין 40.0 גרם

רכיבים להכנת הרוטב:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת המנה:

    1. משרים את האטריות בקערה עם מים חמים מאד למשך 10 דקות, מסננים ומצננים. חותכים במידת הצורך.
    2. מאדים את פילה הסלמון בסיר אידוי או בקומבי סטימר עד לטמפרטורה של 56 מעלות במרכז הנתח ומצננים.
    3.בקערה נפרדת מערבבים ויניגרט הדרים "הלמנ'ס", רוטב טריאקי "קנור" ואת חמאת הבוטנים בעזרת מטרפה או בלנדר ושומרים בקירור עד להגשה.
    4. מערבבים בקערה את הבצל הירוק, המלפפון, הסלרי, עשבי התיבול, הצנונית, פולי הסויה והאטריות המוכנות יחד עם הרוטב.
    5. מסדרים בצלחת הגשה.
    6. לוקחים את פילה הסלמון, יוצרים חתיכות גדולות מהנתח ומפזרים מעל.
    7. מגישים עם זילוף של רוטב נוסף מעל ומוסיפים צ'ילי פרוס לפי הטעם
  2. Step 3

  3. רכיבים להכנת הרוטב:

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט