תפריט

רכיבים

+

הכנת שוקולד קרמל:

הרכבת הסופגניה:


מתכון להכנת סופגניה במילוי ובציפוי שוקולד קרמל עם בייגלה מעל
להשלמת המראה ושילוב הטעמים המיוחד מתוק-מלוח.
מתכון מושלם למסעדה, שירות הסעדה וחדרי אוכל במלונות

...

הוראות הכנה

  1. הכנת שוקולד קרמל:

    • מרתיחים בסיר סוכר, גלוקוזה ושמנת צמחית עד שמגיעים לחום של 109 מעלות
    • בקערה נפרדת שמים שוקולד חלב וסוכר ומעל שופכים את התערובת המורתחת
    • מערבבים ומוסיפים מחמאה ומלח עד לקבלת מסה אחידה
  2. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בשוקולד קרמל וטובלים את חלקה העליון בתערובת המילוי
    • מניחים מעל את הבייגלה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט