רכיבים
סופגניית טרופיקנה
−
+
₪199170.0
הכנת הגנאש מנגו:
קצפת צמחית
/גרם
0.5 ק"ג
0%
מחית מנגו
/גרם
500.0 גרם
0%
שוקולד לבן
/גרם
2.4 ק"ג
0%
הכנת הספוג:
סוכר
/גרם
0.2 ק"ג
0%
ביצים
/גרם
400.0 גרם
0%
מלח
/גרם
15.0 גרם
0%
קמח
/גרם
50.0 גרם
0%
מילוי הפפיטה:
רוטב תות שדה קארט דור מיכל (גלון) 6.3 ק"ג
/גרם
60.0 גרם
0%
הכנת המרנג:
חלבון
/גרם
500.0 גרם
0%
סוכר
/גרם
1.0 ק"ג
0%
/
הכנת הגנאש מנגו:
-
קצפת צמחית 0.5 ק"ג
-
מחית מנגו 500.0 גרם
-
שוקולד לבן 2.4 ק"ג
הכנת הספוג:
-
סוכר 0.2 ק"ג
-
ביצים 400.0 גרם
-
מלח 15.0 גרם
-
קמח 50.0 גרם
מילוי הפפיטה:
הכנת המרנג:
-
חלבון 500.0 גרם
-
סוכר 1.0 ק"ג