תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

איולי סרירצ'ה - אופן הכנה


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. בקערה עמוקה מערבבים את נתחי העוף עם חומרי המרינדה ומשהים כשעה לפחות) ניתן לשמור במקרר למשך יום עבודה אחד).
    2.מערבבים בגסטרונום עמוק את תערובת הקמחים.
    3. מוצאים מהמרינדה כ5- נתחי פילה עוף (כמות למנה) ומעבירים לתערובת הקמחים לציפוי מלא.
    4. מסננים מעודפי הקמח ומטגנים בשמן עמוק כ 4-5 דקות.
    5. מגישים עם פלח לימון, בצל ירוק ורטבים לטבילה.
  2. איולי סרירצ'ה - אופן הכנה

    מוסיפים למעבד מזון את אופן ההכנה: השום, הצ'ילי והמלח וטוחנים עד לקבלת מסה אחידה, מוסיפים את המיונז ומתקנים תיבול.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט