תפריט

רכיבים

+

הכנת המנה:


...

הוראות הכנה

  1. הכנת המנה:

    • מרתיחים מים בסיר גדול
    • חוצים את הביצים לחצאים
    • מוסיפים את הירקות שברכיבי נוזל המרק, ג'ינג'ר, מרק תיבול ומביאים לרתיחה
    • מוסיפים רוטב להקפצה בסגנון תאילנדי ומעט צ'ילי מתוק, כוסברה,טועמים ומשפרים טעמים.
    • במרכז השולחן מסדרים בקערות את האטריות, העוף וכל הירקות כולל חצאי הביצה
    • בזמן הסרוויס יוצקים את המרק על הכל מול הלקוח ומקשטים מעל עם בצל ירוק, נבטים וכוסברה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט