תפריט

רכיבים

+

חומרי גלם לציר המרק:

לחומרי גלם להכנת המרק:

  • חזה עוף שלם 1.5 ק"ג
  • פטריות פורטובלו 500.0 גרם
  • גבעולי סלרי 250.0 גרם
  • עלי מנגולדחבילה אחת או 4 יחידות בוק צ'וי 1.0 יחידה
  • נבטים עבים 400.0 גרם
  • בצל ירוק 300.0 גרם
  • צ'ילי אדוםטרי 100.0 גרם
  • אטריות אורזדקות 1.0 ק"ג
  • שמן שומשום 100.0 גרם

...

הוראות הכנה

  1. חומרי גלם לציר המרק:

    .1 מרתיחים את המים ומוסיפים ציר עוף במשחה "קנור"
    2. מוסיפים רוטב סויה בסגנון סיני "קנור", מקלות קינמון, כוכבי אניס וג'ינג'ר ומבשלים כ10 דקות
  2. לחומרי גלם להכנת המרק:

    1. מאדים את נתחי העוף בשלמותם על גסטרונום מחורר במצב אדים על 100 מעלות למשך כ-12 דקות, מקררים ופורסים, מסדרים למנות במשקל 150 גרם.
    2. משרים את אטריות האורז במים רותחים למשך 6-7 דקות ומסננים.
    3. מאדים את הבוק צ'וי בקומבי סטימר כ-4 דקות, מקררים היטב ומחלקים כל יחידה לארבע.
    4. חותכים את הפטריות לארבע ומקפיצים במחבת עם מעט שמן.
    5. פורסים את הצ'ילי האדום וגבעולי הסלרי, חותכים את הבצל הירוק לטבעות.
  3. להגשה

    1. מסדרים את המרכיבים בקערת מרק גדולה ויוצקים מעל את המרק הרותח
    2. מגישים עם שמן שומשום ותוספת צ'ילי לבחירה
    3. חשוב שנוזל המרק יהיה ממש רותח בעת המזיגה מאחר ומרכיבי התוכן במצב קר יחסית
    4. חשוב להגיש בקערות מרק גדולות של 500 מ"ל לפחות
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט