רכיבים
מקרון ריינדו
−
+
₪0.0
אופן הכנה:
פסטה ספגטי קנור 10 ק"ג
/ק"ג
2.0 ק"ג
0%

בשר טחון
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%
בצל לבן
/גרם
0.5 ק"ג
0%
ביצים
/יחידות
10.0 יחידות
0%
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג
/מ"ל
200.0 מ"ל
0%

דגש מרקי תיבול מרק בטעם עוף קנור שקית 1 ק"ג
/גרם
50.0 גרם
0%

מלח
/גרם
50.0 גרם
0%
פלפל שחור טחון
/גרם
20.0 גרם
0%
/
אופן הכנה:
-
בשר טחון 1.0 ק"ג
-
בצל לבן 0.5 ק"ג
-
ביצים 10.0 יחידות
-
מלח 50.0 גרם
-
פלפל שחור טחון 20.0 גרם