תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

  • לחמניית המבורגר בסגנון בריוש 1.0 יחידה
  • קציצת המבורגר 1.0 יחידות
  • עלי רוקט 20.0 גרם
  • פרוסות עבניה 2.0 פרוסות
  • פרוסות מלפפון חמוץ 2.0 פרוסות
  • טבעות בצל פריך 5.0 טבעות
  • פטריות שמפניון חצויות 20.0 גרם
  • פטריות פורטבלו חתוכות לשישיות 20.0 גרם
  • פטריות ירדן חתוכות ז'וליאן 20.0 גרם
  • פטריות שימאג'י 20.0 גרם
  • מלח
  • פלפל שחור
  • איולי כמהין - לפי מתכון 45.0 גרם

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. צולים את ההמבורגר למידה הרצויה.
    2. במקביל צולים את תערובת הפטריות ומתבלים במלח ופלפל.
    3. מטגנים את טבעות הבצל. 
    4. מחממים את הלחמנייה על הפלנצ'ה או מסוע
    5. מסדרים את עלי הרוקט, פרוסות העגבנייה והמלפפון החמוץ על תחתית הלחמנייה, מוסיפים מעל את קציצת ההמבורגר ועליה מזלפים איולי כמהין.
    6.מניחים את הפטריות הצלויות על האיולי ומעל את טבעות הבצל הפריך.
  2. איולי כמהין - אופן הכנה

    1. צולים את פטריות השמפיניון הקצוצות במשך 12 דקות ומצננים
    2. טוחנים את פטריות השמפיניון עם מחית הכמהין ושמן הכמהין.
    3. מערבבים את כל המרכיבים לתוך מיונז "הלמנ'ס" בתנועת קיפול עד לקבלת מרקם אחיד.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט