תפריט

רכיבים

+

אופן ההכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן ההכנה:

    1. יוצקים רוטב אלפרדו בתחתית הגסטרונום, ומניחים 2 עלי לזניה “קנור” כדי לכסות את כל שטח הגסטרונום.
    2. בקערה נפרדת מערבבים את רוטב האלפרדו עם רוטב הנפוליטנה לקבלת רוטב רוזה, ויוצקים על עלי הלזניה.
    3.מקלפים את הבטטה והזוקיני, מבשלים ופורסים 
    4. מפזרים מעל את גבינת המוצרלה, הזוקיני והבטטה. חוזרים על פעולה זו עד שמתקבלות 4 שכבות.
    5. מעל השכבה האחרונה של עלי הלזניה יוצקים רוטב רוזה וגבינה לסגירת המנה.
    6. מכסים ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכ25- דקות.
    7. מצננים, חותכים ומגישים.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט