רכיבים
כריך תאילנדי בסגנון פאד קפאו
−
+
₪0.0
אופו ההכנה:
בשר טחון 70% בשר 30% שומן (סגור במחבת)
/גרם
1.0 ק"ג
0%
בצל חתוך לקוביות
/גרם
1.0 ק"ג
0%
רצועות פלפל ירוק, צהוב ואדום
/גרם
200.0 גרם
0%
רוטב להקפצה בסגנון תאילנדי קנור מיכל (גלון) 6.4 ק"ג
/גרם
200.0 גרם
0%
ג'בטה / פרנה / חלית
/יחידות
10.0 יחידות
0%
שומשום שחור
/גרם
25.0 גרם
0%
שומשום לבן
/גרם
25.0 גרם
0%
בוטנים קלויים ושבורים
/גרם
100.0 גרם
0%
חמוצים יפנים קימצ'י או מלפפון אסייאתי בתחמיץ
/גרם
2.0 גרם
0%
רטבים:
ממרח איולי שום הלמנ'ס דלי 5 ק"ג
/גרם
100.0 גרם
0%
ממרח צ'יפוטלה מיו הלמנ'ס דלי 4.8 ק"ג
/גרם
100.0 גרם
0%
צ'ילי מתוק קנור מיכל (גלון) 6.2 ק"ג
/גרם
100.0 גרם
0%
נקודות יו-שף
עלול להכיל חרדל
עלול להכיל סלרי
רוטב צ'ילי חריף קנור מיכל (גלון) 6 ק"ג
/גרם
100.0 גרם
0%
/
אופו ההכנה:
-
בשר טחון 70% בשר 30% שומן (סגור במחבת) 1.0 ק"ג
-
בצל חתוך לקוביות 1.0 ק"ג
-
רצועות פלפל ירוק, צהוב ואדום 200.0 גרם
-
ג'בטה / פרנה / חלית 10.0 יחידות
-
שומשום שחור 25.0 גרם
-
שומשום לבן 25.0 גרם
-
בוטנים קלויים ושבורים 100.0 גרם
-
חמוצים יפנים קימצ'י או מלפפון אסייאתי בתחמיץ 2.0 גרם