תפריט

רכיבים

+

אופו ההכנה:

רטבים:


...

הוראות הכנה

  1. אופו ההכנה:

    • מחממים מחבת עם שמן ומטגנים בצל
    • מוסיפים את הבשר ומבשלים עד להשחמה 
    • מוסיפים את הרוטב להקפצה בסגנון תאילנדי ומבשלים קלות
    • מוסיפים את הפלפלים האדומים והירוקים ומבשלים עוד מספר דקות
    • טועמים ומשפרים טעמים 
    • מסדרים את תוכן המנה והרטבים בהתאמה לתמונה
  2. רטבים:

    • שופכים את הרטבים לבקבוקים לחיצים (סוויזרים) ומגישים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט