תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

חומרים לבלילת העוף

  • קמח לבן 500.0 גרם
  • קורנפלור 300.0 גרם
  • פפריקה מעושנת 1.0 כפות
  • מלח 2.0 כפות
  • פלפל שחור גרוס 1.0 כפות
  • אבקת שום 1.0 כפות

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מערבבים בקערה את הקמחים והתבלינים ומחלקים לשתי קערות.
    2. לקערה אחת מוסיפים כוס וחצי מים ומערבבים לקבלת בלילה סמיכה.
    3. את הקערה עם יתרת התערובת היבשה שומרים בצד
    4. מכניסים את פרוסות חזה העוף לבלילה בעזרת מלקחיים. מוציאים פרוסת עוף מהבלילה ומעבירים לקערת הקמח המתובל לציפוי נוסף ומעבירים מיד לשמן עמוק וחם לטיגון של 4-5 דקות.
    5. להגשה קולים על גריל או פלנצ'ה את הלחמניות לקבלת פריכות.
    6. מסדרים על תחתית הלחמנייה 2-3 עלי חסה, בצל סגול ועגבנייה פרוסה.
    7. מניחים מעל את העוף הפריך אחרי טיגון, מזלפים מעל רוטב קיסר ומגישים עם מלפפון כבוש.

  2. חומרים לבלילת העוף

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט