תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1 משרים את חזה העוף במרינדת רוטב עם לימון ושמן זית “הלמנ‘ס” למשך מספר שעות
    2. מסדרים את חזה העוף ע"ג רשתות ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 170 מעלות למשך 15 דקות
    3. במקביל, מטגנים בצל לבן ובזמן הטיגון מוסיפים טבעות צ'ילי חריף
    4. לאחר הזהבת הבצל מוסיפים רוטב צ'ילי מתוק “קנור” וממשיכים בבישול עד קירמול הרוטב ומוציאים לכלי נפרד
    5. מסדרים את תוכן הכריך, הירקות וממרחי “הלמנ‘ס” והרטבים בהתאם
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט