תפריט

רכיבים

+

כריך ויאטנאמי

Unused/Remaining Ingredients

  • בצל סגול פרוס דק ככל הניתן 1.0 ק"ג
  • מלח 20.0 גרם
  • סוכר 20.0 גרם

נתחי רוסטביף ואנטריקוט עם פטריות ובצל מוקפצים

...

הוראות הכנה

  1. כריך ויאטנאמי

    • צולים את פרוסות הרוסטביף על הפלנצ'ה
    • במקביל, צולים את פרוסות הבצל והפטריות ומתבלים ברוטב תאילנדי
    • מחממים את הג'בטה על הפלנצ'ה או במסוע
    • מורחים שכבה נדיבה של מיוז על תחתית הכריך ומניחים מעל את החסה, עלי הבזיליקום, האלפלפה, פרוסות הרוסטביף והפטריות הצלויות
    • מקשטים בקומץ של בצל כבוש ופרוסות פלפל צ'ילי אדום
  2. Unused/Remaining Ingredients

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט