תפריט

רכיבים

+

אופו הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופו הכנה:

    • מניחים את בשר מספר 3 בגסטרונום 10 
    • מורחים את הבשר בשמן, מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור בחום של 220 מעלות ל-15 דקות עד לקבלת צריבה יפה 
    • בנפרד, מרתיחים מים עם רוטב ברביקיו 
    • מכניסים את הבשר בנוזל ומכניסים את הגסטרונום עם נייר אפייה ונייר כסף 
    • מכניסים לתנור לכ-2ץ5-3 שעות בחום של 160 מעלות צלייה 
    • לאחר שהבשר התקרר קלות, יש להפריד את הנוזל מהבשר ולפרק את הבשר ידנית לרצועות דקות 
    • שופכים מעט מהנוזל על רצועות הבשר, על מנת של יתייבש
    • מסדרים את הכריך, הירקות והרטבים בהתאם לתמונה 
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט