תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

  • ראשי כרובית שלמים 10.0 יח'
  • מלח גס
  • שמן זית 200.0 גרם

לפרורי לחם מתובלים:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. לאחר ניקוי ושטיפה של הכרוביות מורחים כל כרובית בשמן זית ומתבלים במלח גס.
    2. מסדרים על רשת התנור או תבנית מחוררת ומאדים בקומבי סטימר במצב אדים כ10- דקות.
    3. מעבירים למצב יבש וצולים בחום של 190 מעלות למשך 25 דקות עד קבלת גוון צהוב יפה לכרוביות.
    4. במקביל מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את פרורי הלחם לקבלת פריכות וצבע, מתבלים בשום כתוש, מלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה.
    5. להגשה: מסדרים את הכרובית על צלחת יפה, מזלפים רוטב קיסר מעל ומפזרים פירורי לחם פריכים ומתובלים.
  2. לפרורי לחם מתובלים:

    • ניתן להכין ולהגיש את המנה גם עם כרובית מפורקת לפרחים ו/או מפרחי כרובית קפואים.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט