תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מורחים את פרוסות הכרוב ברוטב קיסר “הלמנס” ומסדרים על נייר אפייה.
    2. מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס, תימין ושאטה.
    3. מכניסים לתנור קומביסטימר במצב אדים 100 מעלות למשך 10 דקות.
    4. ממשיכים לצלייה במצב יבש 175 מעלות למשך 15 דקות נוספות לקבלת השחמה קלה.
    5. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר, בליווי רוטב קיסר “הלמנ‘ס” בצד.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט