תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול. מוציאים את ליבת הכרוב בעזרת סכין קטנה ותוקעים מזלג גדול במקום. מקלפים את הכרוב שכבה אחר שכבה באמצעות תהליך אידוי כאשר העלים מתרככים.מרפדים את תחתית כלי הבישול עם עלי כרוב מאודים. מערבבים את כל חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה. ממלאים כל עלה בנפרד ומניחים בצורה צפופה בתוך כלי הבישול. מערבבים את רוטב הלימון עם שמן זית ביחד עם המים ויוצקים לתוך הכלי. חשוב לוודא שמפלס הרוטב יהיה גבוה ויכסה את הכרובים הממולאים. מכסים בנייר אפייה ומניחים מעל כלי כבד (לדוגמה, צלחת). מכניסים לתנור שחומם מראש על חום של 160 מעלות משולב למשך שעה. מסירים את הצלחת ונייר האפייה ומכניסים לצלייה נוספת של כ- 5-7 דקות בחום 180 מעלות לקבלת צבע.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט