תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה

  • כרוב לבן 3.0 יח'
  • כרוב ניצנים 30.0 יח'
  • גרמולטה ירוקה 1.0 ליטר
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית

גרמולטה ירוקה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה

    1. חותכים כל כרוב לרבעים ועוטפים בשמן זית מלח ופלפל שחור גרוס.
    2. מכסים את הגסטרונום בצורה הרמטית ומכניסים לתנור לצלייה על 200 מעלות למשך שעה וחצי.
    3. לקראת הסרוויס, מברישים קלות את הכרוב בגרמולטה שהכנו ומחממיםשוב בתנור.
    4. במקביל מקפיצים במחבת את כרוב הניצנים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל.
    5. מסדרים את כל מרכיבי המנה בצלחת ומגישים לצד קערה עם רוטב הגרמולטה.
  2. גרמולטה ירוקה:

    אופן הכנת הגרמולטה:
    טוחנים את כל מרכיבי הגרמולטה במעבד מזון.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט