רכיבים
כפתורי פבלובה עם קרם וניל
−
+
₪30399.0
מתכון להכנת מרנג שוויצרי:
חלבון ביצה
/ליטר
1.0 ליטר
0%
סוכר
/גרם
2.0 ק"ג
0%
מתכון להכנת שטרויזל קוקוס:
מרגרינה מחמאה
/גרם
2.0 ק"ג
0%
שקדים טחונים
/ק"ג
1.6 ק"ג
0%
קורנפלור
/גרם
800.0 גרם
0%
מלח
/כפית
1.0 כפית
0%
קמח
/גרם
800.0 גרם
0%
סוכר דמררה
/ק"ג
2.0 ק"ג
0%
קוקוס לבן
/גרם
1.6 ק"ג
0%
מתכון להכנת קרם דיפלומט:
קרם מילוי מוכן בטעם וניל
/גרם
600.0 גרם
0%
מים קרים
/מ"ל
1.0 ליטר
0%
אבקת קרם פטיסייר
/גרם
200.0 גרם
0%
קצפת צמחית
/ליטר
2.0 ליטר
0%
הרכבת המנה:
מרנג שוויצרי
/יחידה
1.0 יחידה
0%
קרם דיפלומט - על פי מתכון
/יחידה
1.0 יחידה
0%
שטרויזל קוקוס
/יחידה
1.0 יחידה
0%
אבקת סוכר
/גרם
100.0 גרם
0%
רוטב תות שדה קארט דור מיכל (גלון) 6.3 ק"ג
/גרם
300.0 גרם
0%
/
מתכון להכנת מרנג שוויצרי:
-
חלבון ביצה 1.0 ליטר
-
סוכר 2.0 ק"ג
מתכון להכנת שטרויזל קוקוס:
-
מרגרינה מחמאה 2.0 ק"ג
-
שקדים טחונים 1.6 ק"ג
-
קורנפלור 800.0 גרם
-
מלח 1.0 כפית
-
קמח 800.0 גרם
-
סוכר דמררה 2.0 ק"ג
-
קוקוס לבן 1.6 ק"ג
מתכון להכנת קרם דיפלומט:
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
-
מים קרים 1.0 ליטר
-
אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם
-
קצפת צמחית 2.0 ליטר
הרכבת המנה:
-
מרנג שוויצרי 1.0 יחידה
-
קרם דיפלומט - על פי מתכון 1.0 יחידה
-
שטרויזל קוקוס 1.0 יחידה
-
אבקת סוכר 100.0 גרם