רכיבים
טריו באו
−
+
₪0.0
הכנת חזה העוף בטמפורה - מתכון ל 5 מנות:
חזה עוף חתוך לרצועות דקות
/גרם
240.0 גרם
0%
בלילת טמפורה דלילה
/גרם
500.0 גרם
0%
הכנת הקבב האסייאתי - מתכון ל 50 מנות:
פרגית טחונה
/ק"ג
2.0 ק"ג
0%
שום כתוש
/גרם
40.0 גרם
0%
גינג'ר כתוש
/גרם
50.0 גרם
0%
פלפל אדום קצוץ דק
/גרם
100.0 גרם
0%
כוסברה קצוצה
/גרם
50.0 גרם
0%
בצל סגול קצוץ
/גרם
100.0 גרם
0%
שמן שומשום
/גרם
20.0 גרם
0%
רוטב סויה מתוק קנור מיכל 6.2 ק"ג
/ק"ג
50.0 גרם
0%
מתכון להכנת בצל סגול כבוש:
מלח
/גרם
20.0 גרם
0%
סוכר
/גרם
20.0 גרם
0%
בצל סגול פרוס דק ככל הניתן
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%
הרכבת לחמניית באו חזה עוף:
לחמניית באו בגודל 40 גרם
/יחידה
1.0 יחידה
0%
חזה עוף בטמפורה לפי מתכון
/גרם
50.0 גרם
0%
רוטב להקפצה בסגנון תאילנדי קנור מיכל (גלון) 6.4 ק"ג
/גרם
10.0 גרם
0%
כרוב פרוס לרצועות דקות במנדולינה
/גרם
10.0 גרם
0%
נבטי חמנייה טריים
/גרם
5.0 גרם
0%
ממרח צ'יפוטלה מיו הלמנ'ס דלי 4.8 ק"ג
/גרם
15.0 גרם
0%
הרכבת לחמניית באו עם שפונדרה:
נתחי שפונדרה
/גרם
50.0 גרם
0%
רוטב שזיפים קנור
/גרם'
10.0 גרם
0%
בצל סגול כבוש - על פי המתכון
/גרם
10.0 גרם
0%
הרכבת לחמניית באו עם קבב אסייתי:
קבב אסייתי - לפי מתכון
/יחידה
1.0 יחידה
0%
תלתלי בצל ירוק
/גרם
10.0 גרם
0%
/
הכנת חזה העוף בטמפורה - מתכון ל 5 מנות:
-
חזה עוף חתוך לרצועות דקות 240.0 גרם
-
בלילת טמפורה דלילה 500.0 גרם
הכנת הקבב האסייאתי - מתכון ל 50 מנות:
-
פרגית טחונה 2.0 ק"ג
-
שום כתוש 40.0 גרם
-
גינג'ר כתוש 50.0 גרם
-
פלפל אדום קצוץ דק 100.0 גרם
-
כוסברה קצוצה 50.0 גרם
-
בצל סגול קצוץ 100.0 גרם
-
שמן שומשום 20.0 גרם
-
רוטב סויה מתוק קנור מיכל 6.2 ק"ג 50.0 גרם
מתכון להכנת בצל סגול כבוש:
-
מלח 20.0 גרם
-
סוכר 20.0 גרם
-
בצל סגול פרוס דק ככל הניתן 1.0 ק"ג
הרכבת לחמניית באו חזה עוף:
-
לחמניית באו בגודל 40 גרם 1.0 יחידה
-
חזה עוף בטמפורה לפי מתכון 50.0 גרם
-
כרוב פרוס לרצועות דקות במנדולינה 10.0 גרם
-
נבטי חמנייה טריים 5.0 גרם
הרכבת לחמניית באו עם שפונדרה:
-
נתחי שפונדרה 50.0 גרם
-
רוטב שזיפים קנור 10.0 גרם
-
בצל סגול כבוש - על פי המתכון 10.0 גרם
הרכבת לחמניית באו עם קבב אסייתי:
-
קבב אסייתי - לפי מתכון 1.0 יחידה
-
תלתלי בצל ירוק 10.0 גרם