תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת הפאווה:

לטרטר בקר:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת הפאווה:

    1. מקלפים וחותכים במנדולינה דקה את תפוחי האדמה ומערבבים יחד עם שאר מרכיבי המתכון.
    2. מסדרים בתוך פורמה עם נייר פרגמנט ומהדקים היטב
    3. מכניסים לתנור ל230- מעלות לשעה ומקררים לפחות 3 שעות לאחר מכן.
    4. פורסים את תפוחי האדמה לגודל הרצוי ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה.
  2. לטרטר בקר:

    קוצצים את טרטר הבקר לקוביות קטנות ומערבבים עם כל מרכיבי הטרטר. הרכבת המנה:
    1. מניחים את הפאווה ומורחים מעליה שכבה נימה של איולי שום.
    2. מסדרים מעל את הטרטר המתובל
    3. בוזקים נגיעות קטנות של ממרח הצ'יפוטלה על הטרטר
    4. מקשטים בפיצנונית / פיצלפת ומגישים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט