תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. צורבים את הסינטה מראש עם המון פלפל שחור גרוס ומלח אטלנטי לדרגת מידיום רייר/ מידיום.
    2. מקפיצים את פטריות השימאג'י עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.
    3. מבשלים את הדמי גלאס עם המים למשך 5 דקות
    4. מרתיחים ומצמצמים קלות את רוטב הקרמל מלוח "קארט ד'אור" יחד עם נוזל הדמי גלאס "קנור".
    5. מסדרים בצלחת עגולה את הסינטה לאורך המעטפת, עלי מיקרו בזיל ואת הפטריות המוקפצות.
    6. יוצקים מהרוטב על חצי הצלחת שנשארה ריקה

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט