תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

לגווקאמולי:

לבצל סגול מוחמץ:

  • בצל סגול פרוס דק 3.0 יח'
  • מים 200.0 מ"ל
  • חומץ 200.0 מ"ל
  • סוכר 250.0 גרם
  • מלח 1.0 כפות

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. חותכים את חזה העוף לרצועות ומקפיצים יחד עם הבצל הסגול, מלח ופלפל.
    2. לאחר שהורדנו את העוף מהגז מוסיפים את הרוטב המקסיקני וממשיכים לערבב עד להטמעה של הרוטב בעוף.
    3. מחממים טורטייה על הפלנצ'ה ומסדרים בשכבות את העוף ברוטב מקסיקני, גוואקמולי, בצל סגול מוחמץ ומעל הכל ממרח צ'יפוטלה.
  2. לגווקאמולי:

  3. לבצל סגול מוחמץ:

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט