תפריט

רכיבים

+

הכנת המנה:

  • חציל 1.0 ק"ג
  • רוטב עגבניות נפוליטנה קנור פאוץ' 5 ק"ג 1.0 ק"ג
  • מוצרלה מגורדת 400.0 גרם
  • גבינת פרמז'ן מגורדת 200.0 גרם
  • שמן סויה 80.0 מ"ל

...

הוראות הכנה

  1. הכנת המנה:

    • קולפים את החצילים קילוף חלקי (זברה) וממליחים להפרשת נוזלים למשך שעתיים לפחות. מסננים ומנגבים בנייר סופג
    • מקמחים ומטגנים את פרוסות החציל בטיגון עמוק או לחילופין משמנים בשמן סויה
    • אופים בתנור חם למשך 15-10 דקות לקבלת צבע שחום ומצננים מעט
    • מסדרים בתבנית אפייה את פרוסות החציל, יוצקים מעל את רוטב הנפוליטנה, מפזרים מעל את הגבינות ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 20 דקות
    • מגישים חם או בטמפרטורת החדר
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט