תפריט

רכיבים

+

הכנת המנה:


מנה קלאסית מהמטבח הצרפתי הכפרי אשר ניתן להגישה כתוספת למנות דגים או כחלק ממזנון חלבי בארוחות בוקר

...

הוראות הכנה

  1. הכנת המנה:

    • קולפים את תפוחי האדמה, חוצים לאורך ומשרים במים קרים חצי שעה לפחות
    • פורסים דק כל מחצית תפוח אדמה ושומרים על צורתו לאחר הפריסה
    • מעבירים לתבנית אפייה משומנת בחמאה ומסדרים בצפיפות. לוחצים קלות על תפוחי האדמה לקבחת צורת מניפה, ומתבלים במלח ופלפל
    • יוצקים רוטב אלפרדו על פני תפוחי האדמה ומפזרים מעט גבינת פרמז'ן מגורדת
    • אופים ב-180-170 מעלות בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות
    • יש להגיש חם
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט