תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

  • זוקיני / קישואים חתוך לטבעות גסות 100.0 גרם
  • פלפלים צבעוניים חתוך לרבעים 100.0 גרם
  • בצל סגול חתוך לרבעים 100.0 גרם
  • גזרים חתוכים גס 100.0 גרם
  • ברוקולי חלוט 100.0 גרם
  • מוצרלה מגורדת 200.0 גרם
  • גבינת פרמז'ן מגורדת 100.0 גרם
  • מלח
  • פלפל שחור
  • בטטה חתוכה לטבעות גסות 100.0 גרם

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. יוצקים רוטב אלפרדו בכלי אפייה שישמש אותנו גם להגשה שכבת רוטב של 4-3 מ"מ.
    2. מסדרים את הירקות במרווחים על פני הרוטב, ומתבלים במלח ופלפל, מפזרים מעט מוצרלה ופרמז‘ן מעל.
    3. אופים בתור של 180 מעלות חום למשך 20 דקות.
    4. מגישים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט