רכיבים
ג'אפצ'ה
−
+
₪0.0
הכנת הפטריות:
מים חמים
/מ"ל
1.0 ליטר
0%
פטריות שיטאקי מיובשות
/גרם
80.0 גרם
0%
הכנת האטריות:
אטריות עמילן בטטה
/גרם
850.0 גרם
0%
הכנת הבשר:
בשר בקר רזה
/גרם
550.0 גרם
0%
רוטב סויה קלאסי קנור מיכל (גלון) 6 ק"ג
/גרם
550.0 גרם
0%
סוכר
/גרם
425.0 גרם
0%
שמן שומשום
/גרם
375.0 גרם
0%
ראש שום קלוף
/יחידות
3.0 יחידות
0%
שומשום לבן
/גרם
125.0 גרם
0%
הקפצת האטריות:
שמן קנולה
/ליטר
200.0 מ"ל
0%
בצל
/גרם
850.0 גרם
0%
בצל סגול
/גרם
100.0 גרם
0%
גזר
/ק"ג
850.0 גרם
0%
עלי תרד
/גרם
850.0 גרם
0%
מלח
/כפית
1.0 כפות
0%
פלפל שחור גרוס
/כפית
0.5 כפות
0%
/
הכנת הפטריות:
-
מים חמים 1.0 ליטר
-
פטריות שיטאקי מיובשות 80.0 גרם
הכנת האטריות:
-
אטריות עמילן בטטה 850.0 גרם
הכנת הבשר:
-
בשר בקר רזה 550.0 גרם
-
סוכר 425.0 גרם
-
שמן שומשום 375.0 גרם
-
ראש שום קלוף 3.0 יחידות
-
שומשום לבן 125.0 גרם
הקפצת האטריות:
-
שמן קנולה 200.0 מ"ל
-
בצל 850.0 גרם
-
בצל סגול 100.0 גרם
-
גזר 850.0 גרם
-
עלי תרד 850.0 גרם
-
מלח 1.0 כפות
-
פלפל שחור גרוס 0.5 כפות