תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. בתוך גסטרונום מניחים נייר אפייה משומן. מפזרים את הלחם / מוצרי המאפה, הפירות ואגוזי המלך.
    2. בקערה עמוקה טורפים היטב את הביצים, שמנת מתוקה, חלב, וניל, סוכר חום וקינמון.
    3. את הנוזל שופכים באופן אחיד על התבנית. חשוב שכל חומרי הגלם יהיו ספוגים בנוזל.
    4. מכניסים לתנור שחומם ל- 170 מעלות למשך 30-35 דקות עד אשר הקצוות הבולטים של הלחם נאפו קלות והנוזל התבשל היטב. מקררים קלות ומגישים חם.
    5. לפינוק עם טאץ' טרנדי נשתמש בקרמל מלוח קארט ד‘אור אבקת סוכר וכדור גלידה וניל פרווה.
    6. מסדרים את המנה בצלחת בהתאם לתמונה.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט