תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מניחים בשר מספר 3 בגסטרונום 10
    2. מורחים את הבשר בשמן, מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור בחום של 230 מעלות ל- 15 דקות עד לקבלת צריבה יפה
    3.בנפרד, מרתיחים מים עם אבקת דמי גלאס לפי ההוראות על גבי האריזה.
    4. מכסים את הבשר בנוזל ומכסים את הגסטרונום עם נייר אפייה ונייר כסף.
    5.מכניסים לתנור לכ- 2.5-3 שעות בחום של 180 מעלות צלייה.
    6. לאחר שהבשר התקרר, יש להפריד את הנוזל מהבשר ולפרק את הבשר ידנית לרצועות דקות.
    7. מקפיצים במחבת את הבצל הלבן ומוסיפים את רצועות הבקר ורוטב השזיפים. חשוב לצמצם את הרוטב במחבת לגמרי על מנת שלא ירטיב לנו את עלי הבצק
    8. פורסים עלה פילו על משטח העבודה לרוחב
    9. מניחים 4-5 כפות ממילוי הבשר לאורך החלק התחתון של עלה הפילו בצורה שווה ומגלגלים לרולדה. מגלגלים לספירלה ומניחים במרכז נייר האפייה. חוזרים על הפעולה עם עוד עלי פילו עד גמר המילוי וממשיכים לגלגל לצורת ספירלה. מורחים ביצה מדוללת במים ומפזרים שומשום/קצח.
    10. אופים בתנור על 180 מעלות כחצי שעה או עד שעלי הפילו זהובים ואפויים.
    11.לאחר היציאה מהתנור חותכים לחצי ומגישים לצד רוטב פולפה עם שמן זית ועשבי תיבול.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט