תפריט

רכיבים

+

חומרי גלם עבור 10 מנות:

קישוט המנה:


...

הוראות הכנה

  1. חומרי גלם עבור 10 מנות:

    1. מכניסים את פילה הדג ל- 10 דקות עד שהוא מוכן (במרינדת רוטב לימון שמן זית לבישול "קנור"). מעל הדג מוסיפים מלח פלפל גס.
    2.במקביל מחממים את הלחמים. חשוב למרוח את הלחמים בשמן זית, סומק ואורגנו.
    3.מורחים איולי שום, מסדרים את הירקות ומוסיפים את מיקס העלים הירוקים, את הצנוניות ואת טבעות הצ'ילי החריף.
    4.מומלץ להוסיף שיפקה ומלפפון חמוץ לצד המנה ולזלף מעל המנה סירופ רימונים
  2. קישוט המנה:

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט