רכיבים
אצבעות דאבל שוקולד
−
+
₪0.0
הכנת בסיס מאפינס שוקולד:
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג
/יחידה
1.0 יחידה
0%
הכנת גנאש השוקולד:
מים
/מ"ל
540.0 מ"ל
0%
סוכר
/גרם
500.0 גרם
0%
גלוקוזה
/גרם
500.0 גרם
0%
מלח
/גרם
1.0 גרם
0%
מרגרינה מחמאה
/גרם
500.0 גרם
0%
קצפת צמחית
/ליטר
0.9 ליטר
0%
שוקולד מריר 60% מוצקים ורד הגליל 5 ק"ג
/ק"ג
1.6 ק"ג
0%
הכנת קרם השוקולד:
מים
/מ"ל
0.5 ליטר
0%
קצפת צמחית
/ליטר
1.0 ליטר
0%
אינסטנט פודינג בטעם שוקולד קארט דור שקית 1 ק"ג
/גרם
200.0 גרם
0%
הרכבת המנה:
אבקת קקאו
/גרם
200.0 גרם
0%
כריות נוגט תלמה 686 גרם
1.0 יחידה
0%
/
הכנת בסיס מאפינס שוקולד:
-
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג 1.0 יחידה
הכנת גנאש השוקולד:
-
מים 540.0 מ"ל
-
סוכר 500.0 גרם
-
גלוקוזה 500.0 גרם
-
מלח 1.0 גרם
-
מרגרינה מחמאה 500.0 גרם
-
קצפת צמחית 0.9 ליטר
הכנת קרם השוקולד:
-
מים 0.5 ליטר
-
קצפת צמחית 1.0 ליטר
-
אינסטנט פודינג בטעם שוקולד קארט דור שקית 1 ק"ג 200.0 גרם
הרכבת המנה:
-
אבקת קקאו 200.0 גרם
-
כריות נוגט תלמה 686 גרם 1.0 יחידה