רכיבים
אמפנדה גליסיאנה במילוי בשר פטריות חצילים ושקדים ברוטב שזיפים
−
+
₪0.0
אופן ההכנה
בצק עלים
/גרם
2.0 ק"ג
0%
בצל חתוך לרצועות דקות
/גרם
1.0 ק"ג
0%
פטריות שמפיניון קצוצות
/גרם
500.0 גרם
0%
בשר טחון
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%
קוביות חצילים חתוך לקוביות קטנות
/גרם
500.0 גרם
0%
שקדים פרוסים
/גרם
150.0 גרם
0%
רוטב שזיפים קנור מיכל (גלון) 6.3 ק"ג
/גרם
150.0 גרם
0%
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג
150.0 גרם
0%
טימין טרי
/ק"ג
20.0 גרם
0%
מלח
/גרם
0.0 גרם
0%
פלפל שחור גרוס
/ק"ג
0.0 גרם
0%
ביצה טרופה
/יחידה
2.0 יחידה
0%
/
אופן ההכנה
-
בצק עלים 2.0 ק"ג
-
בצל חתוך לרצועות דקות 1.0 ק"ג
-
פטריות שמפיניון קצוצות 500.0 גרם
-
בשר טחון 1.0 ק"ג
-
קוביות חצילים חתוך לקוביות קטנות 500.0 גרם
-
שקדים פרוסים 150.0 גרם
-
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג 150.0 גרם
-
טימין טרי 20.0 גרם
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
ביצה טרופה 2.0 יחידה