תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת האוסובוקו:

  • כתף טלה פרוס עם העצם 2.5 ק"ג
  • טימין טרי 30.0 גרם
  • סלרי 100.0 גרם
  • שמן סויה 200.0 גרם
  • ציר בקר במשחה קנור 1 ק"ג 50.0 גרם
  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 300.0 גרם
  • רוטב שום ודבש קנור מיכל (גלון) 6.2 ק"ג 200.0 גרם
  • בצל 300.0 גרם
  • ???

אופן הכנת הירקות הצלויים:

  • עגבניות שרי 500.0 גרם
  • זוקיני 500.0 גרם
  • שומר 500.0 גרם
  • שיני שום קלופות 100.0 גרם
  • שמן זית 40.0 גרם
  • טימין טרי 20.0 גרם

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת האוסובוקו:

    • מחממים שמן במחבת
    • מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל
    • צולים את הבשר במחבת להשחמה ומעבירים לתבנית גסטרונום, ובמקביל מרתיחים 2 ליטר מים בסיר בתוספת ציר בקר
    • מוסיפים לסיר את הבצל, הסלרי והטימין ומבשלים כ-15 דקות
    • מוסיפים רוטב שום ודבש ופולפה, ומבשלים מספר דקות נוספות
    • יוצקים את הרוטב על הבשר, מכסים ואופים בתנור במצב משולב ב-170 מעלות למשך שעתיים
  2. אופן הכנת הירקות הצלויים:

    • חותכים את השומר לפלחים, חוצים את הזוקיני לאורכו וחותכים לשניים
    • מנתקים את העגבניות מהגבעול
    • מתבלים את הירקות במלח, פלפל, טימין, מעט שמן זית ושיני שום שלמות
    • מסדרים על תבנית גסטרונום בשכבה אחת וצולים בתנור בחום של 180 מעלות במצב יבש למשך 15 דקות
  3. הרכבת המנה:

    • מסדרים בכלי רחב בצד אחד את הירקות הצלויים, ובצד השני את נתחי האוסובוקו עם מעט רוטב מעל
    • מומלץ להגיש עם אורז
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט