רכיבים
אוסבקו פרגיות ברוטב יין
−
+
₪0.0
הוראות הכנה:
שוקיים עוף קטומות ללא העצם (סגורות וצלויות מראש)
/גרם
2.0 ק"ג
0%
חצאי בייבי תפוחי אדמה מטוגנות מראש
/גרם
300.0 גרם
0%
רוטב יין אדום קנור מיכל (גלון) 5.75 ק"ג
/גרם
150.0 גרם
0%
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג
2.0 ליטר
0%
שמן סויה
/גרם
150.0 גרם
0%
בצל חתוך לקוביות
/גרם
150.0 גרם
0%
גזר חתוך לקוביות
/ק"ג
150.0 גרם
0%
סלרי חתוך לקוביות קטנות
/גרם
50.0 גרם
0%
פלפל שחור גרוס
/קורט
0.0 קורט
0%
מלח גס
/קורט
0.0 קורט
0%
אופן הגשה:
קוסקוס דורום קנור 5 ק"ג
/גרם
2.0 ק"ג
0%
פתיתים אפויים עם חיטה מלאה קנור 10 ק"ג
/ק"ג
2.0 ק"ג
0%
/
הוראות הכנה:
-
שוקיים עוף קטומות ללא העצם (סגורות וצלויות מראש) 2.0 ק"ג
-
חצאי בייבי תפוחי אדמה מטוגנות מראש 300.0 גרם
-
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג 2.0 ליטר
-
שמן סויה 150.0 גרם
-
בצל חתוך לקוביות 150.0 גרם
-
גזר חתוך לקוביות 150.0 גרם
-
סלרי חתוך לקוביות קטנות 50.0 גרם
-
פלפל שחור גרוס
-
מלח גס
אופן הגשה:
-
קוסקוס דורום קנור 5 ק"ג 2.0 ק"ג
-
פתיתים אפויים עם חיטה מלאה קנור 10 ק"ג 2.0 ק"ג