רכיבים
תבשיל בקר ברוטב מקסיקני
−
+
₪0.0
אופן ההכנה:
בשר בקר מספר 8 חתוך לקוביות (מבושל מראש)
/גרם
2.0 ק"ג
0%
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג
300.0 גרם
0%
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג
1.0 ליטר
0%
רוטב מקסיקני קנור מיכל (גלון) 5.8 ק"ג
/גרם
100.0 גרם
0%
רוטב צ'ילי חריף קנור מיכל (גלון) 6 ק"ג
/כפות
1.0 כפות
0%
רוטב ברביקיו קנור מיכל (גלון) 5.7 ק"ג
/גרם
50.0 גרם
0%
שמן סויה
/גרם
100.0 גרם
0%
קבנוס חתוך לקוביות / פרוסות
/גרם
150.0 גרם
0%
בצל מטוגן
/גרם
250.0 גרם
0%
שעועית לבנה מבושלת
/ק"ג
200.0 גרם
0%
שעועית שחורה מבושלת
/גרם
200.0 גרם
0%
כוסברה
/גרם
0.0 גרם
0%
/
אופן ההכנה:
-
בשר בקר מספר 8 חתוך לקוביות (מבושל מראש) 2.0 ק"ג
-
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 300.0 גרם
-
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג 1.0 ליטר
-
שמן סויה 100.0 גרם
-
קבנוס חתוך לקוביות / פרוסות 150.0 גרם
-
בצל מטוגן 250.0 גרם
-
שעועית לבנה מבושלת 200.0 גרם
-
שעועית שחורה מבושלת 200.0 גרם
-
כוסברה