תפריט

רכיבים

+

הכנת המנה


טוויסט מפתיע למנת השקשוקה הקלאסית

...

הוראות הכנה

  1. הכנת המנה

    • מחממים מחבת עם חמאה ומאדים קלות את השום. מוסיפים למחבת את קוביות תפוחי האדמה ועלי התרד
    • מוסיפים מעל רוטב אלפרדו עד לגובה תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה
    • מפזרים מעל גבינת רוקפור מגורדת ושוברים ביצים טריות. מתבלים במלח ופלפל את הביצים
    • מבשלים עד להגעת הביצים למידת הבישול הרצויה
    • רצוי להגיש עם עם לחמניות בריוש וסלט עלים ברוטב חרדל ודבש
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט