תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת שניצל פילה לברק:

להכנת הרוטב:

  • רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק הלמנ'ס מיכל 5 ק"ג 500.0 גרם
  • פטרוזיליה 50.0 גרם
  • כוסברה 30.0 גרם
  • מעט כמון לפי הטעם (לא חובה)
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה לסלט תפו"א קטנים:

  • תפו"א קטנים עם קליפה 1.5 ק"ג
  • בצל סגול 200.0 גרם
  • מיונז הלמנ'ס דלי 4.8 ק"ג 300.0 גרם
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • סומק

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת שניצל פילה לברק:

    1. מנקים את הפילה בעזרת פינצטה מקוצים (במידה ויש) ומסירים את העור- מתבלים במלח.
    2.מכינים בלילה של ביצים, חרדל, קמח ומים קרים. 
    3. מעבירים את נתחי הלברק לבלילה- מוציאים אחד אחד ומצפים בפירורי לחם.
    4.שומרים במקרר עד לטיגון.

  2. להכנת הרוטב:

    1. מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומעבדים לרוטב אחיד. טועמים ומתקנים לפי הצורך. ניתן לדלל במעט מים.
    2. ניתן להגיש את הרוטב קר או חם במנה- העדפה אישית רוטב קר.
  3. אופן הכנה לסלט תפו"א קטנים:

    1. מבשלים את תפו"א בשלמותם במים עם מלח לריכוך מלא, מסננים וחותכים לחצאים.
    2. מערבבים בקערה את כל החומרים מבלי לקרר את תפוחי האדמה ומגישים חם.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט