רכיבים
שניצל מילאנזה
−
+
₪0.0
חומרים להכנת השניצלים:
חזה עוף פרוס דק
/ק"ג
1.8 ק"ג
0%
ביצים
/יחידות
5.0 יחידות
0%
קמח לבן
/
500.0 גרם
0%
מים קרים
/מ"ל
1.0 ליטר
0%
דגש מרקי תיבול מרק בטעם עוף קנור שקית 1 ק"ג
/כפות
1.0 כפות
0%
אבקת שום
/כפות
0.5 כפות
0%
מלח
/גרם
0.0 גרם
0%
פלפל שחור גרוס
/ק"ג
0.0 ק"ג
0%
פירורי לחם מוזהבים קנור שקית 10 ק"ג
/cu
0.0 cu
0%
חרדל דיז'ון הלמנ'ס דלי 5 ק"ג
/גרם
50.0 גרם
0%
לרוטב:
רוטב עגבניות נפוליטנה קנור פאוץ' 5 ק"ג
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%
שמן זית
/ק"ג
30.0 גרם
0%
עלי בזיליקום טרי
/יח'
15.0 יח'
0%
מים לדילול הרוטב לפי הצורך
/ליטר
200.0 מ"ל
0%
גבינת מוצרלה טבעונית
/גרם
150.0 גרם
0%
ספגטי אלי אוליו:
פסטה ספגטי קנור 10 ק"ג
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%
שמן זית
/ק"ג
100.0 גרם
0%
שום כתוש
/גרם
40.0 גרם
0%
פלפל שאטה גרוס
/כפיות
0.5 כפיות
0%
אורגנו יבש
/כפיות
0.5 כפיות
0%
פטרוזיליה קצוצה
/גרם
100.0 גרם
0%
מלח
/גרם
0.0 גרם
0%
פלפל שחור גרוס
/ק"ג
0.0 ק"ג
0%
/
חומרים להכנת השניצלים:
-
חזה עוף פרוס דק 1.8 ק"ג
-
ביצים 5.0 יחידות
-
קמח לבן 500.0 גרם
-
מים קרים 1.0 ליטר
-
אבקת שום 0.5 כפות
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
לרוטב:
-
שמן זית 30.0 גרם
-
עלי בזיליקום טרי 15.0 יח'
-
מים לדילול הרוטב לפי הצורך 200.0 מ"ל
-
גבינת מוצרלה טבעונית 150.0 גרם
ספגטי אלי אוליו:
-
שמן זית 100.0 גרם
-
שום כתוש 40.0 גרם
-
פלפל שאטה גרוס 0.5 כפיות
-
אורגנו יבש 0.5 כפיות
-
פטרוזיליה קצוצה 100.0 גרם
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס