תפריט

רכיבים

+

חומרים להכנת השניצלים:

לרוטב:

ספגטי אלי אוליו:

  • שמן זית 100.0 גרם
  • שום כתוש 40.0 גרם
  • פלפל שאטה גרוס 0.5 כפיות
  • אורגנו יבש 0.5 כפיות
  • פטרוזיליה קצוצה 100.0 גרם
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

...

הוראות הכנה

  1. חומרים להכנת השניצלים:

    אופן הכנה לשניצל:
    1.מתבלים את חזה עוף הפרוס ב"דגש" טעם עוף.
    2. מכינים בלילה, טורפים את הביצים בתוספת חרדל,אבקת שום, מלח ופלפל.
    3. מעבירים את חזה העוף לבלילה ומשם אחד אחד לציפוי בפירורי הלחם.
    4. מטגנים בטיגון עמוק קצר.
  2. לרוטב:

    1. מערבבים רוטב נפוליטנה עם מים לדילול.
    2. מוסיפים שמן זית, בזיליקום קצוץ ומעט מלח.
    3. מביאים לרתיחה ושומרים חם.
  3. ספגטי אלי אוליו:

    1.מבשלים את הפסטה אלדנטה במים עם מלח.
    2. מחממים מחבת רחבה עם שמן זית, מוסיפים שום ושאטה גרוס לטיגון קצר- חשוב לא להשחים את השום
    3.מוסיפים למחבת שתי מצקות מים ממי הבישול, מוסיפים את הפסטה, מלח, פלפל, אורגנו ופטרוזיליה ומקפיצים עד שרוב המים נספגים בפסטה.
  4. סוגי הגשות:

    להגשה במסעדה- מסדרים שתי פרוסות שניצל בכלי לחימום בתנור, מכסים ברוטב וגבינה ומחממים היטב בתנור- מסדרים צלחת עם ספגטי אלי אוליו חם ומניחים את המילאנזה מעל.
    להגשה במזנון- מסדרים את השניצלים בכלי הגשה גדול ומכסים ברוטב וגבינה. מחממים היטב בתנור ומגישים למזנון לצד כלי נוסף עם ספגטי אלי אוליו. ניתן להגשה גם בעמדת שף.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט