תפריט

רכיבים

+

חומרים להכנת השניצלים:

רוטב סאטה:

לתוספת סלט – חומרים:


...

הוראות הכנה

  1. חומרים להכנת השניצלים:

    אופן הכנת השניצלים בבלילה: 
    1. מתבלים את חזה העוף ברוטב תאילנדי ושומרים במקרר לספיגת טעמים כשעה לפחות.
    2. מכינים בלילה של ביצים: חרדל, קמח, מים ואבקת שום ומעבדים ברמבו לבלילה חלקה.
    3. מסננים את נתחי העוף מהמרינדה ומעבירים לבלילה
    4. מוציאים אחד אחד לציפוי בפירורי הלחם.
    5.מטגנים לפי הצורך.
  2. רוטב סאטה:

    רוטב סאטה:
    1. מערבבים היטב את כל החומרים בקערה בעזרת מטרפה או רמבו.
    2. ניתן לחמם את הרוטב ולשמור בבן מארי ואז להוסיף מעט מים לפי הצורך.
    3. ניתן לשמור את הרוטב קר להכנת כריכים.
    4. הרוטב מתאים מאד גם לשיפודי פרגית או סלמון במריחה בסוף הצלייה.
  3. לתוספת סלט – חומרים:

    תוספת סלט:
    1. מערבבים את כל הירקות עבור הסלט בקערה נפרדת.
    2. מוסיפים רוטב תאילנדי "קנור" ומיץ מלימון טרי ומערבבים בעדינות.
  4. להגשה:

    מטגנים את כמות השניצלים הרצויה.מסדרים בקערה עמוקה ערימה יפה של הסלט.מניחים מעל שניצל פרוס ויוצקים כף נדיבה של רוטב סאטה.ניתן להגיש גם עם אורז לבן מאודה.מקשטים עם צ'ילי אדום טרי 
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט