תפריט

רכיבים

+

חומרים להכנת השניצלים:

אופן הכנת הרוטב:


...

הוראות הכנה

  1. חומרים להכנת השניצלים:

    1.מתבלים את נתחי העוף ב"דגש", פלפל גרוס ותימין טרי קצוץ.
    2. מכינים בלילה של ביצים, חרדל, קמח, מים, מלח ופלפל ומעבירים את כל נתחי העוף לבלילה.
    3.מוציאים אחד אחד לציפוי בפירורי הלחם.
    4.מטגנים בטיגון עמוק.

    אופן הכנה לפירה כפרי:
      1. חותכים את תפוחי האדמה המקולפים והלא מקולפים לרבעים ומבשלים במי מלח לריכוך מלא.
      2. מסננים ושומרים מעט ממי הבישול בצד.
      3. מועכים לפירה בתוספת: שמן זית, מלח, פלפל, פטרוזיליה קצוצה ומיונז הלמנ'ס.
      4. אם הפירה במרקם גס יחסית עם קליפות – שומרים חם בבן מארי או ארון חימום.
  2. אופן הכנת הרוטב:

    1.מחממים סיר רחב עם שמן זית.
    2.מטגנים את בצלי השאלוט חתוכים לארבע לאורכם ומוסיפים את רבעי הפטריות לצלייה של מספר דקות
    3.מתבלים במלח ופלפל.
    4.מוסיפים 1/2 ליטר מים לסיר ואת אבקת הדמי גלאס והתימין. מערבבים היטב.
    5.מרתיחים ומבשלים כ- 5 דקות
    6. מוסיפים רוטב יין אדום של "קנור" ומבשלים 5 דקות נוספות- שומרים חם להגשה.


  3. להגשה:

    מטגנים את כמות השניצלים הדרושה ומגישים בצלחת מנה עיקרית עמוקה.
    כף יפה של פירה בצד הצלחת.
    2-3 יחידות שניצל וכף רוטב עשיר עם שאלוט ופורטובלו צלוי.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט