תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. קוטמים את קצוות השוקיים.
    2. מחממים סיר רחב עם מעט שמן, צולים את השוקיים לסגירה והזהבה ומוציאים מהסיר.
    3. מאדים את ירקות השורש ומסירים משקע עם יין לבן, מוסיפים ציר עוף במשחה "קנור" ומבשלים מספר דקות, מוסיפים רוטב לימון עם שמן זית "הלמנ'ס", מתבלים במלח, פלפל ותימין.
    4. מוסיפים את השוקיים לרוטב ומבשלים כשעה וחצי.
    5. מגישים עם אורז לבן.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט