תפריט

רכיבים

+

אופן ההכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן ההכנה:

    1. מרתיחים סיר עם 3 ליטר מים ומוסיפים 90 גרם ציר עוף במשחה "קנור", אופן הכנה: שומרים חם להכנת הריזוטו.
    2. מחממים סיר רחב עם שמן זית, מאדים קלות את הכרישה, מוסיפים את האורז ומטגנים כ3 דקות נוספות, מוסיפים יין לבן ומערבבים עד לספיגה של כל היין באורז.
    3. מוסיפים לסיר 3 מצקות של ציר חם ומבשלים תוך כדי ערבוב עד ספיגה של רוב הנוזל באורז, חוזרים על פעולה זו 3 פעמים עד למצב שהאורז רך אבל לא מידי ומתקבל מרקם דייסתי. מוסיפים את התרד והאפונה וממשיכים לבשל 3-4 דקות נוספות. ניתן ורצוי להוסיף עוד ציר כדי לשמור על מרקם נוזלי ורטוב.
    4. מסירים מהאש ומוסיפים את גבינת הטופו לקבלת מרקם עשיר.
    5. מגישים בצלחת עמוקה עם זילוף שמן זית איכותי ומלח ים מעל.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט