רכיבים
ריזוטו תרד ואפונה ירוקה
−
+
₪0.0
אופן ההכנה:
כרישה
/גרם
200.0 גרם
0%
עלי תרד
/גרם
500.0 גרם
0%
אפונה קפואה
/גרם
250.0 גרם
0%
יין לבן יבש
/גרם
200.0 גרם
0%
אורז עגול
/גרם
1.0 ק"ג
0%
ציר עוף במשחה קנור 1 ק"ג90 גרם ציר עוף ו3 ליטר מים
/ליטר
2.5 ליטר
0%
גבינת קרם טופו פרווה
/גרם
250.0 גרם
0%
/
אופן ההכנה:
-
כרישה 200.0 גרם
-
עלי תרד 500.0 גרם
-
אפונה קפואה 250.0 גרם
-
יין לבן יבש 200.0 גרם
-
אורז עגול 1.0 ק"ג
-
גבינת קרם טופו פרווה 250.0 גרם