רכיבים
רולדת מאפינס שוקולד
−
+
₪0.0
מתכון לרולדת שוקולד:
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג
/יחידה
1.0 יחידה
0%
מתכון להכנת קרם דיפלומט:
מים קרים
/מ"ל
1.0 ליטר
0%
קרם מילוי מוכן בטעם וניל
/גרם
600.0 גרם
0%
אבקת קרם פטיסייר
/גרם
200.0 גרם
0%
קצפת צמחית
/ליטר
2.0 ליטר
0%
מתכון להכנת גנאש שוקולד:
סוכר
/גרם
1.0 ק"ג
0%
גלוקוזה
/גרם
1.0 ק"ג
0%
מרגרינה מחמאה
/גרם
1.0 ק"ג
0%
שוקולד מריר 60% מוצקים ורד הגליל 5 ק"ג
/ק"ג
3.2 ק"ג
0%
מלח
/כפית
0.5 כפית
0%
קצפת צמחית
/ליטר
1.7 ליטר
0%
הרכבת המנה:
קרם דיפלומט - על פי מתכון
/יחידה
1.0 יחידה
0%
פירות יער קפואים
/יחידה
1.0 יחידה
0%
גנאש שוקולד - על פי מתכון
/יחידה
1.0 יחידה
0%
/
מתכון לרולדת שוקולד:
-
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג 1.0 יחידה
מתכון להכנת קרם דיפלומט:
-
מים קרים 1.0 ליטר
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
-
אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם
-
קצפת צמחית 2.0 ליטר
מתכון להכנת גנאש שוקולד:
-
סוכר 1.0 ק"ג
-
גלוקוזה 1.0 ק"ג
-
מרגרינה מחמאה 1.0 ק"ג
-
מלח 0.5 כפית
-
קצפת צמחית 1.7 ליטר
הרכבת המנה:
-
קרם דיפלומט - על פי מתכון 1.0 יחידה
-
פירות יער קפואים 1.0 יחידה
-
גנאש שוקולד - על פי מתכון 1.0 יחידה